Tømrer

Kvalitetsbevidst tømrerarbejde

Trænger din bolig til en kærlig hånd? Og vil du være sikker på, at opgaverne bliver klaret professionelt og uden tilbagevendende problemer? Din Handyman er en enkeltmandsvirksomhed, og jeg hjælper med en lang række opgaver i dit hjem. Jeg udfører bl.a:

  • ​Renovering af køkkenet
  • Udvidelse af terrassen
  • ​Opdeling af værelser
  • Reparation af døre
  • Gulvservice
  • ​Reparation af vinduer

Jeg er meget fleksibel med hensyn til opgaver, og jeg er åben over for spørgsmål til udførelsen.

Ingen opgaver er for store eller for små

Jeg har hjulpet mange boliger med flere forskellige typer opgaver inden for snedkerbranchen og tømrerbranchen, og jeg vil med min store erfaring garantere dig, at jeg går ind til din opgave med stort engagement og passion ligegyldigt opgavens omfang. Mit arbejde udføres med udgangspunkt i kommunikation med den enkelte kunde, hvor jeg målrettet går efter at indfri kundens ønsker. Det er vigtigt, at du ikke føler dig utryg under forløbet, og derfor udføres opgaven med en professionel indstilling.

Ring og hør mere i dag

Jeg er altid klar til at tage en snak med dig om dine projekter, og jeg er ekspert i at komme med inputs på baggrund af dine behov. Jeg har mit kontor placeret i Aulum, og jeg har hjulpet mange kunder i området omkring Aulum og Vildbjerg. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 21 46 54 72, eller du kan skrive en mail til bmf@dinhandyman.com. Jeg ser frem til at høre fra dig. 

​Firmainformation

Din Handyman v/ Brian Møller Falsig

CVR: 30688015

Adresseinformation

Grønbækparken 33

7490 Aulum

Kontaktinformation

​Telefon: 21 46 54 72

Mail: bmf@dinhandyman.com