Haveservice

Brug for hjælp til havearbejdet?

Skal terrassen lægges om, skal græsset trimmes, eller skal der laves en ny sti i haven? Havearbejde er en tidskrævende opgave, og mange mennesker har ikke tid til at få arbejdet gjort på en ordentlig og tilfredsstillende måde. Jeg har stor og god erfaring med at hjælpe borgere med mange forskellige typer havearbejde. Jeg vil med min professionelle indstilling og mit store gåpåmod aflaste din hverdag og hjælpe dig med at få mere tid til familien.

Flot have kræver hårdt arbejde

I Danmark regner det mange af månedens dage, og det sætter større krav til den enkelte haveejer, fordi det sætter gang i plantevæksten. Derfor har jeg et bredt repertoire af arbejdsopgaver i ærmet, så vi får din have til at stråle uanset vejrforhold. Jeg slår bl.a. græsplænen med forskellige teknikker afhængigt af havens forudsætninger, beskærer træer og buske, og jeg afretter og lægger fliser og belægningssten. Hvis du har spørgsmål til mine metoder, så skal du ikke være bange for at kontakte mig.

Kontakt mig i dag og få en aftale

Jeg har hjulpet med meget havearbejde i området omkring Vildbjerg og Aulum, og jeg er altid klar til at tage en snak om omfanget og udførelsen af dine haveopgaver. Jeg fanges på telefon 21 46 54 72, eller du kan skrive en mail til bmf@dinhandyman.com. Jeg glæder mig til at tage en snak med dig.

Typiske arbejdsopgaver

  • Almindelig luge- og renholdelseopgaver.
  • Beskæring af træer og buske.
  • Verticalskæring af græsplæner.
  • Græsslåning af både små og store arealer.
  • Kantskæring af græsplæne.
  • Afretning og lægning af fliser og belægningssten.
  • Bortskaffelse af haveaffald.

​Firmainformation

Din Handyman v/ Brian Møller Falsig

CVR: 30688015

Adresseinformation

Grønbækparken 33

7490 Aulum

Kontaktinformation

​Telefon: 21 46 54 72

Mail: bmf@dinhandyman.com